Lysdahl Simonsen

Om os

Hos Lysdahl Simonsen sætter vi kunden i fokus. Med base i hjertet af Silkeborg og efter års erfaring i bilbranchen har vi skabt en virksomhed baseret på værdier, der sikrer dig en tryg og positiv oplevelse fra start til slut. Vi blev etableret i 2006 med det mål at prioritere at være rådgivere frem for sælgere. Derfor er tillid, troværdighed og enkelhed helt klart nøgleordene for os og vores succes.

En solid ekspertise, en service i særklasse og en sjælden personlig rådgivning opskriften på tilfredse kunder. Derfor er det helt naturlige parametre, som vi efterstræber at opfylde før, under og efter handlen. Lysdahl Simonsen er også gerne behjælpelig med rådgivning af finansiering og leasing i forbindelse med din nye bil.

Vi tager os tid til at forstå dine ønsker og krav i en sådan grad, at vores kunder ser grund til at vælge os igen i fremtiden. Det er vigtigt for os, at du til enhver tid føler dig hørt og forstået, så du kan træffe et velovervejet valg, om så det er valget af den rette model, finansieringsløsning eller leasingaftale. Du skal træffe dit valg, ikke fordi det er blevet solgt til dig, men fordi det føles rigtigt.

Mød holdet